Naujienos

2015-10-08

Nauji Polycom produktai

Vaizdo konferencijų sprendimų inovatorius Polycom pristatė eilę naujų sprendimų, dauguma jų pagerins suderinamumą su Microsoft ir palengvins Skype for Business ir Office365 naudojimą.

Polycom VVX ir Office 365

Polycom VVX serijos telefonai bus pirmieji, kurie palaikys greitai pasirodysiančią Microsoft Office 365 Cloud PBX paslaugą. 

Polycom® RealPresence® Trio TM  

Tai inovatyvus Polycom pasikalbėjimo įrenginys (speakerphone), kuris leis jums bendrauti Skype for Business aplinkoje balso, vaizdo ir prezentacijų pagalba. 

Polycom® RealPresence® CentroTM

Polycom pasiūlė „viską viename" - 360° kamerą ir keturis monitorius ant mobilaus stovo. Vartotojai belaidžiu būdu galės dalintis savo mobilių įrenginių ekrano turiniu. Kaip ir Polycom RealPresence Group įrenginiai, Centro galės bendrauti su Skype for Business. Puikus sprendimas neformalioms darbo grupėms.

Polycom RealPresence® DebutTM

Dar vienas „viskas viename" Polycom gaminys, skirtas mažoms video susitikimų erdvėms. Lengvai istaliuojamas, turi integruotą HD 1080p PTZ kamerą ir gali dalintis turiniu iš kompiuterio.

Polycom® RealPresence® Medialign

Tai nauja gaminių serija, kur Polycom į komplektą sudėjo stilingą stovą - baldą, vaizdo konferencijų įrangą, 1-2 monitorius bei didelį nuosavų vaizdo kamerų pasirinkimą, o šiam komplektui surinkti nereikia varžtų - taigi ir jokių įrankių. Turėdamas Group serijos įrenginį "savo širdyje", Medialine galės bendrauti su Skype for Business. Galima bus rinktis variantus su Polycom CX8000 įrenginiu, 55" ir 70" monitoriais - paprastais ir liečiamais (touch).

Polycom® RealPresence® Concierge

Tai aplikacija mobiliems įrenginiams, skirta valdyti Polycom vaizdo konferencijų įrangą. Vartojojai, įeinantys į posėdžių kambarį, bus automatiškai identifikuojami ir galės ne tik rodyti turinį iš savo mobilaus įrenginio, bet ir kontroliuoti vaizdo susitikimo eigą.