Naujienos

2014-11-25

TrueConf vaizdo konferencijos

UAB „ELIPSIS" tapo vaizdo konferencinės įrangos gamintojo TrueConf oficialiu partneriu Lietuvoje.

Įkurta 2003 metais kompanija TrueConf buvo pirmieji vaizdo konferencijų rinkai pasiūlę eilę unikalių sprendimų, susijusių su 3D vaizdo konferencijomis, keičiamo dydžio vaizdo kodavimo (scalable video coding - SVC) algoritmais, WebRTC technologija, vaizdo konferencijų tarp mobiliųjų įrenginių ar vaizdo konferencijų sistemų valdymu judesiais.

Programiniai TrueConf sprendimai leidžia ypač greitai įdiegti saugią įmonių komunikacijos sistemą, palaikančią UltraHD 4K vaizdo kokybę, daugybę bendradarbiavimo elementų bei bendravimo formų. Sistema veikia visose populiariausiose platformose (Windows, Mac OS X, Linux, iOS, Android,WebRTC) ir su jūsų ar partnerių turimais asmeniniais, darbo vietos, posėdžių kambario ar konferencijų salės įrenginiais.

Ir štai revoliucinga žinia: dabar bet kas gali įsidiegti vaizdo konferencijų sprendimą tarp 6 dalyvių! NEMOKAMAI.

Tereikia užsiregistruoti tinklapyje, parsiųsti programinį paketą ir įdiegti savo serveryje. Ypač paprastas konfigūravimas ir daugybė bendradarbiavimo funkcijų, tarp jų ir galimybė skambinti bei priimti video skambučius iš bet kokio gamintojo (Polycom, Cisco, Lifesize) H.323/SIP standartų vaizdo konferencijų įrangos.

Daugiau informacijos: http://trueconf.lt/  arba 8~5 274 5803.