Naujienos

2012-11-30

LifeSize UVC Manager

UVC Manager padės efektyviai valdyti, administruoti ir atnaujinti visą turimą LifeSize vaizdo konferencijų įrangą, esančią tiek lokaliai, tiek nutolusiuose įmonės padaliniuose.

Automatizavimo priemonės, tokios kaip Smart Scheduler ir Automatic Call Establishment, išlaisvins nuo rankinio konferencijų planavimo, vaizdo įrangos konfigūravimo ir atnaujinimo. Proaktyvi pranešimų sistema informuos apie vaizdo sistemos būsenos pasikeitimus el. paštu ir grafinėmis priemonėmis, o papildoma statistika leis paskaičiuoti ir įvertinti investicijų gražą.

UVC Manager sukurtas atsižvelgiant į IT priežiūros specifiką ir padeda organizacijoms bei įmonėms taupyti laiką bei pinigus.

  • Plėtra pagal poreikį

LifeSize UVC platformos lankstumas leidžia pasirinti UVC Manager realizacijos būdą - galima rinktis virtualizuotą aplinką (VMWare) arba aparatinę serverinę platformą. Lankstus licencijavimas užtikrina inkrementines investicijas atitinkančias vaizdo sistemos plėtros dinamiką.

  • Už ugniasienės/NAT įrenginių esančios įrangos valdymas

UVC Manager sudėtyje yra nemokamas LifeSize UVC Manager Proxy, kuris leis administruoti ir valdyti vaizdo konferencijų įranga esančią nutolusiuose padaliniuose už ungiasinės/NAT įrenginių. UVC Transit valdymas užtikrina automatinį paskirų administravimą ir paprastą bei tikslų skambinimo plano sudarymą. Taip išvengiamas sudėtingas ir daug laiko reikalaujantis ugniasienių ir NAT įrenginių paruošimas vaizdo perdavimui ir priėmimui.

  • Optimizuotas virtualiai aplinkai

Visi LifeSize UVC platformos produktai yra optimizuoti VMware ir Microsoft Hyper-V (artimiasiu metu) virtualizacijos aplinkoms.

  • Nemokamas pabandymas

Kaip ir visus LifeSize UVC platformos produktus, taip ir UVC Manager galima išbandyti nemokamai 30 dienų laikotarpyje. Kaip tai padaryti, rasite čia:

LifeSize UVC Manager