Naujienos

2012-10-24

Polycom naujienos

Kaip teigia pats gamintojas, pristatytos naujovės pagaliau pašalins esmines kliūtis plačiam vaizdo technologijų panaudojimui. Polycom įvardina šias kliūtis: sudėtingas vaizdo sistemų naudojimas, siauros taikymo sritys, ribotas plečiamumas, nepakankami įvertinas mažų ir vidutinių įmonių segmentas, daug kliūčių bedraujant B2B ("Verslas verslui") ir B2C ("Verslas vartotojui") rinkoje. Šioms kliūtims pašalinti Polycom siūlo šiuos sprendimus:

Sudėtingas vaizdo sistemų naudojimas. Polycom UX ("Polycom User Experience") - tai nauja grafinė vartotojo aplinka naujuose Polycom produktuose, kuri naudojimąsi vaizdo konferencijų įranga padarys prieinamu dideliam kiekiui eilinių vartotojų.

Siauros taikymo sritys ir ribotas plečiamumas. Vaizdo konferencijų standartai ir jų apribojimai neleido masiško technologijos panaudojimo daugelyje sričių. Naujojo MPEG-4 SVC standarto palaikymas naujuose Polycom produktuose sudarys galimybę platesniam vaizdo technologijų panadojimui įvairios srityse, o ypač mobilioje aplinkoje. Be to, suderinamumas su senaisiais vaizdo konferencijų standartais užtikrins jau padarytų investicijų gražą.

Nepakankami įvertinas mažų ir vidutinių įmonių segmentas. Polycom pagaliau atsigrežė ir į nedidelio biudžeto vartotojus, o būtent į mažas ir vidutines įmonęs, kurios galės naudotis RealPresence Collaboration Server 800s virtualizuotu programiniu daugiašalių konferencijų serveriu, kurio vieno sujungimo kaina bus ženkliai mažesnė už dabartinius Polycom siūlomos sprendimus. Naujasis serveris palaikys ir naująjį SVC protokolą, kas įgalins vaizdo panaudojimą mobiliuose įrenginiuose. RealPresence Desktop programa bus skirta nešiojamiems kompiuteriams, o RealPresence Mobile 2.0 išmaniems telefonams ir planšetams su Android ir iOS sistemomis. Nedideliems pasitarimų kambariams Polycom pasiūlė RealPresence Group 300 įrenginį, kuris, kaip ir kiti šios serijos įrenginiai, palaiko 1080p60 vaizdo kokybę ir naujajį SVC protokolą bei turi vartotojui patrauklią Polycom UX valdymo aplinką. RealPresence VisualEgde - naujo minimalistinio dizaino ir valdymo stalinio telefono pagalba sprendimas darbo vietai.

Daug kliūčių bedraujant B2B ("Verslas verslui") ir B2C ("Verslas vartotojui") rinkoje. Iki šiol visi vaizdo konferencijų sprendimai buvo izoliuoti įmonės viduje, o ryšys su kitomis įmonėmis ir klientais buvo sunkiai realizuojamas. Šiaip problemai išspręsti Polycom atsakymas - CloudAXIS paslauga. Jos pagalba įmonės galės lengvai pasiekti viena kitą ir savo klientus naudojančius tiek standartizuotus vaizdo konferencijų sprendimus, tiek kitas plačiai paplitusias bendravimo aplinkas, kaip antai, Skype, Google Talk, Facebook ir pan.. Tokio daugialypio sprendimo privalumas - įprastos Internet naršyklės naudojimas.


Daugiau informacijos gamintojo puslapyje: