Mokymo įstaigoms

Mokymo proceso organizavimas Linux/Apple Mac klasėse

Sprendimas NetSupport Assist , išaugęs iš 25 metų kompanijos NetSupport patirties, nuo šiol jums leidžia valdyti savo Linux ir Apple Mac® kompiuterių klases.

Siūloma NetSupport Assist programinė įranga yra viena pažangiausių mokymo klasių valdymo ir mokymo sistemų, leidžianti mokytojams pagelbėti, stebėti ir interaktyviai bendrauti su savo mokiniais individualiai, atskiromis grupėmis ar iš karto su visa klase.

Čia sutelktos tokios galimybės, kaip pažangus klasės kompiuterių Stebėjimas, realaus laiko Prezentavimo ir Anotacijų įrankiai, inovatyvus, pagal poreikius pritaikomas Testų modulis, Interneto tinklapių ir veikiančių Aplikacijų paleidimo kontrolė, automatizuoti Pamokų planai, Spausdintuvų valdymas, pokalbių programų kontrolė, Turinio sekimas ir kompiuterių saugumas.

Matoma studentų veikla
Stebėkite visą klasę ar pasirinktų studentų kompiuterius aukštos kokybės, keičiamo pagal poreikį dydžio ikonėlese savo ekrane. Padidinkite ikonėlę, norėdami atkreipti dėmesį į pasirinkto studento darbą, arba vienu spragtelėjimu perimkite nuotolinę visišką jo kompiuterio kontrolę.

 

 

Galingas nuotolinio valdymo įrankis
Kontroliuokite ekraną, klaviatūrą ir pelę bet kuriame kompiuteryje, kur reiklainga mokytojo pagalba.

 

 

Patarimas realiu laiku
Pademonstruokite tai, ką norite pasakyti, parodydamas savo kompiuterio ekrano vaizdą kiekvieno studento ekrane.

 

 

Kontroliuokite naudojimąsi Internetu
NetSupport Assist leidžia mokytojui nedelsiant pamatyti, kokius Interneto tinklapius studentai šiuo metu lanko, ir, esant reikalui, blokuoti priėjimą prie šių tinklapių.

 

 

Stebėkite veikiančias programas
Iš vienos vietos realiu laiku stebėkite, kokios programos veikia kiekvieno studento kompiuteryje - taip žinosite, kad studentai dirba tikrai tai, ką turi dirbti.

 

 

Momentinė apklausa
Įsitikinkite, kad studentai tikrai suprato gautą užduotį ir pamokos metu perskaitytą medžiagą, pateikdami jiems čia pat paruoštus klausimus ir iš karto matydami grafiškai atvaizduojamus jų atsakymus.

 

 

Groupinis pokalbis
Dalinkitės idėjomis ir padrąsinkite studentus bendrai dirbti sukeldami tekstines diskusijas, į kurias galite įtraukti visą klasę ar tik pasirinktus studentus.

 

 

 

Siųskite žinutes
Tai efektyvus būdas perduoti studentams pamokos informaciją visiems ar pasirinktiems studentams. Arba tiesiog atkreipti jų dėmesį viduryje ekrano iššokančia žinute.

 

 

Sumažinkite sistemų neveikimo laiką
Panaudokite Pagalbos įrankį, pateikdami budinčiam mokyklos IT inžinieriui sisteminę informaciją, kuri leistų jam individualiai nustatyti visus mokyklos kalsių studentų ir dėstytojų kompiuterius, kad jie galėtų kuo geriau veiktų.

 

Laidiniai ir belaidžiai tinklai
NetSupport Assist sukurtas nepriekaištingai veikti tiek įprastuose laidiniuose (LAN) tiek belaidžiuose tinkluose nedarant jokios įtakos esamiems tinklų pajėgumams.

 

 

Studentų registracija
Prašykite, kad studentai įvestų standartinę ar papildomą informaciją kompiuteryje apie save pradžioje jiems jungiantis prie klasės, sukurkite pamokų lankomumo ataskaitas.

 

 

 

Daugiau informacijos: http://www.netsupportassist.com .

Išbandykite nemokamai 30 dienų pilnai veikiančią programą 40 kompiuterių klasėje!

Noriu daugiau informacijos:


*

*

*

*

*