Naujienos

2010-04-30

LifeSize Video Center

 

LifeSize Video Center - šiai dienai rinkoje našiausias vaizdo įrašymo, archyvavimo ir platinimo sprendimas. Vieno mygtuko paspaudimu paskleiskite savo žinias ir svarbią informaciją naudodami vaizdą, garsą ir duomenis. Vieno serverio sprendimas užtikrina įdiegimo paprastumą, informacijos pateikimo operatyvumą ir didelės HD raiškos vaizdo kokybę.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Paprastas naudojimas ir lankstumas

 

Informacijos ir žinių sklaida iki šiol dar nebuvo tokia paprasta ir lengva kaip naudojantis LifeSize Video Center sprendimu. Vieno mygtuko paspaudimu pasirenkamas norimas informacijos išdėstymas, vaizdo kokybė, įrašo saugojimo ir sklaidos būdas. Sprendimo lankstumas ir paprastumas leidžia patikimai ir greitai platinti informaciją ir žinias.

Neprilygstamas našumas

LifeSize Video Center geba vienu metu įrašinėti, transliuoti gyvai ir atiduoti pagal poreikį daugybę vaizdo sesijų HD 720p30 kokybe. Naudojant DVD kokybę sprendimo našumas dar padidėja.

Vieno serverio sprendimas

Tai vienintelis tokio našumo ir pajėgumo vieno serverio įrašymo ir transliavimo sprendimas rinkoje. Glaudi integracija su LifeSize 220 serijos vaizdo konferencijų terminalais supaprastina diegimą ir palengvina darbą.

Daugiau info: LifeSize Video Center 2200